![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
||
| |
|||
| |||
q13w.com
| Terrier | |
Konu: yavru terrier sahip arıyorrr ( ACİLLLL ) |
|
| Sayfa 2 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj | |||
|
mijatovic
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 29.Ocak.2010 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() Konu: yavru terrier sahip arıyorrr ( ACİLLLL )Gönderim Zamanı: 05.Şubat.2010 Saat 14:44 |
|||
yaklaşık 3 aylık yavru terrier siyah beyaz karışımı tuvalet temel eğitim mevcut,aşılı sevecen insanlara çok yakın uslu bir yavrudur.
çalıştığım için bakamıyorum ve iyi bir aileye vermek istiyorum. 280 tl ye vereceğim fiyatta anlaşırız içinde ıslak kuru yem şampuan ödül yiyecekleri taşıma çantası vs. verilecektir. |
||||
|
||||
|
mijatovic
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 29.Ocak.2010 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2010 Saat 13:26 |
|||
|
[QUOTE=mijatovic] yaklaşık 3 aylık yavru terrier siyah beyaz karışımı tuvalet temel eğitim mevcut,aşılı sevecen insanlara çok yakın uslu bir yavrudur.
çalıştığım için bakamıyorum ve iyi bir aileye vermek istiyorum. 200 tl ye her şeyi içinde vereceğim bakamıyorum hadi yokmu arayan ? |
||||
|
||||
|
mijatovic
Yeni Üye
![]() Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2010 Saat 13:30 |
|||
|
Orjinalini yazan: mijatovic
[QUOTE=mijatovic] yaklaşık 3 aylık yavru terrier siyah beyaz karışımı tuvalet temel eğitim mevcut,aşılı sevecen insanlara çok yakın uslu bir yavrudur. çalıştığım için bakamıyorum ve iyi bir aileye vermek istiyorum. 200 tl ye her şeyi içinde vereceğim bakamıyorum hadi yokmu arayan ?
|
||||
|
||||
|
mc_devil_tcp
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 09.Şubat.2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2010 Saat 14:29 |
|||
|
Merhaba köpeğinize çok iyi bakabilirim uzun zamandır araştiriyordum köpek beslemek için çok seviyorum ama para ile alınıp satılmasına karşıyım;tabiki sizede saygım var lafı fazla uzatmadan şöyle söylim ben üniversite ögrencısıyım bu köpeği en son kaca bırakırsın ve ben size peşin 200 tl veremem görüşmek isterseniz 0534 986 06 81 ulasabilirsiniz.Tşkler
|
||||
|
||||
|
mijatovic
Yeni Üye
![]() Gönderim Zamanı: 11.Şubat.2010 Saat 13:30 |
|||
|
slm kardeş sana yardımcı olmak için son fiyat kafes vs herşeyiyle 150 ye bırakırım 3 ay yemek masrafı yapmıcaksın ben yavruyu 1-2 hafta oldu 250 ye aldım ama bakamıyorm çalıştığım için o yüzden bu kadar zararına vericem.
keşke para istemesem ama malesef yapamam. |
||||
|
||||
|
mc_devil_tcp
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 09.Şubat.2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() Gönderim Zamanı: 12.Şubat.2010 Saat 08:19 |
|||
|
Eyvallah gerçekten büyük fedakarlık ile güzel bi indirim yaptınız gerçekten çok tşk ederim.Siz benden bu parayı peşin mi istiyorsunuz yoksa bir iki aylığına taksit gibi bi imkanınız olabilir mi ? Eğer peşin istiyorsanız biriktirip öyle alayım anlayışınıza sığınıyorum kendim para kazancım yok ailemden sadece okul masraflarım kadar para gelirim var ben harçlığımdan kısarak bu köpeği alacağım sizde gerçekten sağolun güzel bi indirim yaptınız
|
||||
|
||||
| Sayfa 2 Sonraki >> |
|
||
Foruma Atla |
Yetkileriniz : Foruma Yeni Konu Açamazsınız. Konulara Cevap Yazamazsınız. Forumdaki Mesajlarınızı Silemezsiniz. Forumdaki Mesajlarınızı Düzenleyemezsiniz. Forumda Anket Açamazsınız. Anketlere Oy Kullanamazsınız. |
|
© 2006-2010 Evcil.info - Her Hakkı Saklıdır !
Site Kullanım Şartları
Bu siteye girerek, bu şartları kabul etmiş oluyorsunuz.