![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
||
| |
|||
| |||
q13w.com
| Pittbull | |
| |
|
| Sayfa 2 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj | |||
|
petshop
Aktif Üye
Kayıt Tarihi: 30.Aralık.2009 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() Konu: süper pitbullar türkiyede yokGönderim Zamanı: 02.Şubat.2010 Saat 13:36 |
|||
yurtdışından getirdiğim eğitimli pitbullarımın yavrularını satıyorum
|
||||
|
||||
|
oktaykaynak
Üye
Kayıt Tarihi: 01.Şubat.2010 Konum: Afyonkarahisar Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() Gönderim Zamanı: 03.Şubat.2010 Saat 11:28 |
|||
|
tamam kardeş satıyosunda tel no falan bıraksaydın sana nasıl ulaşıcaz ayrıca nerde bu pitbullar
|
||||
|
||||
|
petshop
Aktif Üye
Kayıt Tarihi: 30.Aralık.2009 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() Gönderim Zamanı: 04.Şubat.2010 Saat 07:01 |
|||
|
kardeş önce söyliim bende tüm ırklar var kafana göre bi cins söle ona göre bilgi verim ona göre irtibata geçiim tam bi cins söle msj bırak
|
||||
|
||||
|
oktaykaynak
Üye
Kayıt Tarihi: 01.Şubat.2010 Konum: Afyonkarahisar Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() Gönderim Zamanı: 04.Şubat.2010 Saat 11:25 |
|||
|
tamam ama sen nerdensin sanırım izmirdesin benim alacağım köpek pitbull rootviler yada alman kurdu ama en çok alman kurdu istiyorum msn adresim okitay250481 [at] hotmail.com sende bi tel no faln bırak arayayım
|
||||
|
||||
|
petshop
Aktif Üye
![]() Gönderim Zamanı: 06.Şubat.2010 Saat 07:41 |
|||
|
elimde pitbullarım süper
rotwaider macar ile koca kafa alman kurtlarım tüm renkler ama tabiki siyahları alman çoban köpeklerine giriyor ve en çok alman kurtlarında siyah ile kahverengi deilde kızıl satış yapıyor |
||||
|
||||
|
petshop
Aktif Üye
![]() Gönderim Zamanı: 06.Şubat.2010 Saat 07:42 |
|||
|
belki resimli bir ilan veririm bekle
|
||||
|
||||
| Sayfa 2 Sonraki >> |
|
||
Foruma Atla |
Yetkileriniz : Foruma Yeni Konu Açamazsınız. Konulara Cevap Yazamazsınız. Forumdaki Mesajlarınızı Silemezsiniz. Forumdaki Mesajlarınızı Düzenleyemezsiniz. Forumda Anket Açamazsınız. Anketlere Oy Kullanamazsınız. |
|
© 2006-2010 Evcil.info - Her Hakkı Saklıdır !
Site Kullanım Şartları
Bu siteye girerek, bu şartları kabul etmiş oluyorsunuz.