![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
||
| |
|||
| |||
q13w.com
| Tavşan İlanları | |
| |
|
| Yazar | Mesaj | |||
|
petshop
Aktif Üye
Kayıt Tarihi: 30.Aralık.2009 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() Konu: samsundan tavşanGönderim Zamanı: 03.Şubat.2010 Saat 03:34 |
|||
tavşanlarım sattımm biiki taneside elimde büyüdü damızlığa demiştim
tavşanlarım çabuk doğurdu bana bu siteden mesaj atın sık sık girmeye çalışçam siz bana mesaj atın bende size mesajla nasıl iletişime geçeceğimizi söyliycem DİKKAT:alacaklılar hergün mesajlara baksın lütfen!!! |
||||
|
||||
|
vet.hekim
Üye
Kayıt Tarihi: 06.Mart.2010 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
![]() Gönderim Zamanı: 07.Mart.2010 Saat 13:50 |
|||
|
merhaba tavşan değil de elinizde kedi var mı ?? ben samsundayım ve kedi sahibi olmak istiyorum.. ilgilenirseniz sevinirim..
|
||||
|
||||
|
petshop
Aktif Üye
Kayıt Tarihi: 30.Aralık.2009 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() Gönderim Zamanı: 12.Mart.2010 Saat 16:06 |
|||
|
bende şuan 1 tane pamuk gibi beyaz iran kedisi var ama yazdan önce yavru alamam
|
||||
|
||||
|
burcu demir
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 11.Mart.2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() Gönderim Zamanı: 27.Mart.2010 Saat 10:58 |
|||
|
tawşanın cinsi ney ben isdiyorum tawşan ankaradayım eğer resim koyarsanız sewinirim yalnız tawşanı arkadaşım için istiyorum kedicixin yawrularından dişi olanını da kendime isdiyorum amacım büyütüp yawru almak değil dişi kedilere aşırı i ilgim war acıkcası iran kedilerine bayılıyorum ankarada bulması gerçekten zor kızılaya bazen getiriyorlar 700 den aşağı fiyat wermiyorlar beni baya aşıyo fiyatda neyse şimdilik by
|
||||
|
||||
|
||
Foruma Atla |
Yetkileriniz : Foruma Yeni Konu Açamazsınız. Konulara Cevap Yazamazsınız. Forumdaki Mesajlarınızı Silemezsiniz. Forumdaki Mesajlarınızı Düzenleyemezsiniz. Forumda Anket Açamazsınız. Anketlere Oy Kullanamazsınız. |
|
© 2006-2010 Evcil.info - Her Hakkı Saklıdır !
Site Kullanım Şartları
Bu siteye girerek, bu şartları kabul etmiş oluyorsunuz.