![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
||
| |
|||
| |||
q13w.com
| Pekingese | |
| |
|
| Yazar | Mesaj | |||
|
unlu
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 04.Şubat.2010 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() Konu: acil pekingese arıyorum, oglum için.Gönderim Zamanı: 04.Şubat.2010 Saat 20:35 |
|||
1 yaşında bi oglum var bende hayvanlarla büyüdüm onunda bi hayvanı olmasını yani minik bi dostu olmasını istiyorum, oglumla beraber büyümesi için hem ogluma arkadaş hemde ailemize bi dost olsun diye pekingese arıyorum pug bölümüne de ilan bıraktım.ama pekingeseler daha cana yakın ve hareketli. pekingesini gönül rahatlıgıyla birine bırakmak isteyenler bana verebilir yada makul bi ücret karşılıgında alabilirim.ogluma acil bi minik dost arıyorum.lütfeeeeeeeeeeeeeen.
|
||||
|
||||
|
unlu
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 04.Şubat.2010 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() Gönderim Zamanı: 06.Şubat.2010 Saat 21:21 |
|||
|
pekingesini vermek isteyenler lütfen bana dilekoral.78 [at] hotmail.com adresinden ulaşsın.
|
||||
|
||||
|
casid
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 24.Kasım.2009 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2010 Saat 11:22 |
|||
|
tel: 536 576 44 79
312 434 55 76 bu numaradan irtibata gecebilirsiniz. |
||||
|
||||
|
||
Foruma Atla |
Yetkileriniz : Foruma Yeni Konu Açamazsınız. Konulara Cevap Yazamazsınız. Forumdaki Mesajlarınızı Silemezsiniz. Forumdaki Mesajlarınızı Düzenleyemezsiniz. Forumda Anket Açamazsınız. Anketlere Oy Kullanamazsınız. |
|
© 2006-2010 Evcil.info - Her Hakkı Saklıdır !
Site Kullanım Şartları
Bu siteye girerek, bu şartları kabul etmiş oluyorsunuz.