![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
||
| |
|||
| |||
q13w.com
| Tavşan İlanları | |
| |
|
| Yazar | Mesaj | |||
|
hendi
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 24.Temmuz.2010 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() Konu: 2 yavru tavşanGönderim Zamanı: 29.Temmuz.2010 Saat 15:05 |
|||
2 gün önce Ankarada Ulusda halin ordaki Yeni Çarşıdan (kuşcular-akvaryumcuların olduğu yer) 2 tane yavru tavşan aldım.Tahminen 3 haftalıklar.Dayanamadım çok hoşuma gittiler çok tatlılar bende aldım.Terasda 2 tane 5 aylık tavşanım olduğu için yavruları şimdilik yani yuvalarını yapıncaya kadar evdeki kuş kafesinin içine koydum.Terasdakiler saldırmasınlar kıskanmasınlar diye yavruları evde besliyorum.Kafesin altına saman ve kaba talaş koydum.Tabiki suları her daim var.İlk gün bir parça bayat ekmek verdim onu kemirdiler ara sırada saman yediler.Akşama doğru kırık arpa verdim ondanda yediler.Arpanın fazlası zarar verebilir diye yemliği kafesden çıkarttım arasıra verdim.ikinci gün yine aynı menü kırık arpa,bayat ekmek,saman ve su.Akşama doğru evdeki yulaf,kırık arpa,buğday,yarma,çok az ak darı,çok az kırmızı darı,çok az papağan ay çekirdeği ve çok az çeteneyi rondoda toz olmayacak şekilde ufalttım ve onu vermeye başladım.Dün akşamdan beri veriyoruz bir sorun yok.İlk geldiklerinde ortam değişikliğinden ve korkudan pısmış biraz yorgun ve devamlı yatıyorlardı.iki günde hareketlenmeye başladılar.Hazır yem,Pelet yem vermeye biraz karşı olduğum için kendim bir karışım yapıp veriyorum.Bu karışımıda hazır yemlerin içeriğini kendime referans alıp hazırlamaya çalışıyorum.Bu karışımın içine birazda kırık mısır katacağım ama şimdilik evde mısır yok.Tabiki kuru otda vermeliyim ama hafta sonu köye gidince getireceğim.
Yavrular için hazırladığım karışıma başka ne katabilirim.Karışımın içinde zararlı olabilecek bir şey var mı? Tavsiyeleriniz nedir? Bu arada Ulusda haldeki Yeni çarşıda hattinden fazla yavru tavşan var, renk renk.Tanesi 10TL. |
||||
|
||||
|
||
Foruma Atla |
Yetkileriniz : Foruma Yeni Konu Açamazsınız. Konulara Cevap Yazamazsınız. Forumdaki Mesajlarınızı Silemezsiniz. Forumdaki Mesajlarınızı Düzenleyemezsiniz. Forumda Anket Açamazsınız. Anketlere Oy Kullanamazsınız. |
|
© 2006-2010 Evcil.info - Her Hakkı Saklıdır !
Site Kullanım Şartları
Bu siteye girerek, bu şartları kabul etmiş oluyorsunuz.